Shoppen!!!!!! dag 17
Door: Miranda en Manon
Blijf op de hoogte en volg
08 September 2006 | Ierland, Dublin
Vandaag begint onze terugreis naar Nederland al een beetje. We gaan met de trein terug naar Dublin om daar morgen het vliegtuig te kunnen pakken. De treinreis is weer erg mooi. In Belfast stappen we over op The Enterprise. De treinverbinding tussen Belfast en Dublin. Op de heenreis reed deze trein niet, maar nu kunnen we wel van deze trein genieten. In Dublin gaan we op zoek naar onze hostel, we hebben namelijk een andere dan de vorige keer. Gelukkig vinden we deze snel en kunnen we gaan shoppen! De Penney's is snel gevonden en we kunnen aan de gang. We spreken drie kwartier later af en gaan ieder onze eigen weg. Drie kwartier later blijken we allebei nog maar de halve zaak gehad te hebben dus we tellen er nog maar drie kwartier bij. In de Penney's is op kledinggebied zo'n beetje alles te verkrijgen, maar ze verkopen ook allerlei verzorgingsartikelen en schoenen.
Na deze middag hebben we de nodige kleding ingeslagen en voldaan trakteren we ons op een laatste Supermacs. Nu nog alles in onze rugzakken zien te krijgen! In onze hostel gaan we dit meteen proberen en wat blijkt, het past bij ons allebei! Onze enige angst is het eventuele overgewicht want daar zijn ze bij Ryanair heel streng in. We zullen het morgen wel zien.